werkwijze

Bij een advocaat denkt u al snel aan procedures bij de rechtbank. Maar hoewel wij ook veel in de rechtbank staan, bekijken wij vooraf altijd de mogelijkheden om een geschil buiten de rechtbank op te lossen. Als ondernemer zit u niet te wachten op lange gerechtelijke procedures en torenhoge kosten. U wilt zich met de kerntaken van uw onderneming bezig houden en uw bankrekening gebruiken voor investeringen. Vaak is het daarom aantrekkelijker om uw geschil buiten rechte op te lossen. Dat geeft u sneller zekerheid en beperkt de kosten. Dit zal dus altijd ons eerste uitgangspunt zijn.

 

Helaas is een buitengerechtelijke oplossing niet altijd mogelijk. Ook in dat geval kunnen wij u als consument of als ondernemer bijstaan en zullen wij met u op zoek gaan naar de snelste en voordeligste oplossing. Wij kunnen op voorhand een goede inschatting geven van de proceskosten aan de hand van onze pakketprijzen. Op die manier kunt u beslissen of u de stap naar de rechtbank wilt zetten.

Helaas is een buitengerechtelijke oplossing niet altijd mogelijk. Ook in dat geval kunnen wij u als consument of als ondernemer bijstaan en zullen wij met u op zoek gaan naar de snelste en voordeligste oplossing (…). Wij kunnen op voorhand een goede inschatting geven van de proceskosten aan de hand van onze pakketten. Op die manier kunt u beslissen of u de stap naar de rechtbank wilt zetten.