particulier

Wanneer u het woord advocaat hoort, waaraan denkt u dan? Waarschijnlijk aan de oudere grijze man in een zwarte toga die een saai verhaal ophangt. Misschien denkt u aan een bekend tv-gezicht, vaak een man, uit de advocatuur. En u denkt aan bekende rechtszaken die het nieuws haalden. Vaak heeft dit niets met alledaagse praktijkgevallen te maken.

Zaken waarmee de ‘gewone burger’ en consument te maken krijgen zijn meestal niet spectaculair, maar deze kunnen wel een grote impact hebben. Vaak zijn het geschillen rond koop en verkoop, huur, echtscheiding of burenruzie die niet onderling opgelost worden. Dan moet soms de rechter eraan te pas komen, hoe vervelend dit ook is. Dan heeft u iemand nodig die juridisch is gespecialiseerd. Een TopAdvocaat.

ARBEIDSRECHT

Regelmatige ontstaan er geschillen tussen een werkgever en werknemer. Overweegt u als werkgever een ontslag op staande voet of een loonsanctie? Betaalt uw werkgever uw loon niet of te laat?

Wij hebben een gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaat die u hierbij behulpzaam kan zijn.

(JEUGD)STRAFRECHT

Bent u aangehouden als verdachte, of heeft u een dagvaarding ontvangen om voor de rechter te verschijnen? Dan is bijstand van een strafrechtadvocaat zeker aan te raden. Wij zijn gespecialiseerd in zowel strafrecht als jeugdstrafrecht. Voor minderjarige verdachten is de bijstand door een advocaat altijd kosteloos.

HUURRECHT

Heeft u als verhuurder een geschil met de huurder, omdat deze de huur niet heeft betaald, of overlast veroorzaakt? Of heeft u als huurder een geschil met de verhuurder, bijvoorbeeld over de hoogte van de huur of gebreken aan de woning?  Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het huurrecht en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

ECHTSCHEIDING

Als u wilt scheiden moet u veel zaken regelen. Denk bijvoorbeeld aan een ouderschapsplan, boedelverdeling, de overname of verkoop van de echtelijke woning, partneralimentatie en/of kinderalimentatie, enzovoort. Staat u nog op goede voet met uw echtgenoot dan kunt u scheiden op gezamenlijk verzoek en worden de afspraken vastgesteld in een overeenkomst. Voor onze tarieven verwijzen wij u naar onze vaste pakketprijzen  of kunnen wij een aanvraag doen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Komt u er samen met uw echtgenoot niet uit, dan moet een echtscheidingsverzoek op eenzijdig verzoek worden ingediend bij de rechtbank. In het gratis eerste kennismakingsgesprek met een van onze advocaten informeren wij u over het verloop van een echtscheidingsprocedure op eenzijdig verzoek.

 

BEZWAAR EN BEROEP (BESTUURSRECHT)

Heeft u een beslissing van de overheid ontvangen waarmee u het niet eens bent, dan moet bezwaar worden ingediend of beroep worden ingesteld bij de rechtbank, Centrale Raad van Beroep of de Raad van State. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het bestuursrecht en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

ALIMENTATIE

Het berekenen van partneralimentatie of kinderalimentatie is niet eenvoudig. Zo moet rekening worden gehouden met de behoefte van de kinderen, de draagkracht van de ouders en de zorgkorting. Wij kunnen voor u een uitgebreide alimentatieberekening maken. Voor onze tarieven verwijzen wij u naar onze vaste pakketprijzen, of kunnen wij een aanvraag doen voor gesubsidieerde rechtsbijstand.

 

Waarom TopAdvocaat.nl

1

Ervaren en deskundig

Bij TopAdvocaat kunt u rekenen op de beste advocaat voor uw juridische probleem. De advocaat is gespecialiseerd en heeft ruime ervaring.

2

Nuchter en toegankelijk

Onze medewerkers beschikken over de Twentse nuchterheid. Daarbij onderscheiden wij ons, door ons werk samen met de cliënt te doen. Samen bereiken we het maximale resultaat.

3

Oprecht en eerlijk

TopAdvocaat hanteert een open communicatie. Verwachten wij, dat uw conflict niet succesvol wordt opgelost dan zeggen wij dat eerlijk. Wij hebben korte lijnen, zijn goed bereikbaar en vinden het belangrijk, dat u vertrouwen in ons heeft. Wij reageren zo snel mogelijk op uw vragen.