Recensies

Omdat wij kwaliteit belangrijk vinden vragen wij onze cliënten om een beoordeling over ons te schrijven. Hiervoor maken wij gebruik van Advocaatscore. De inhoud van de beoordeling komt van onze cliënten en kan niet door ons worden aangepast, zodat het echt de mening van onze cliënten is. Deze beoordelingen worden ook gepubliceerd, met goedkeuring van onze cliënten. Wilt u alle beoordelingen zien? Kijk dan op onze pagina bij Advocaatscore

Jan

Door haar kundige en duidelijke taal heeft ze mij bijzonder goed bijgestaan. Tijdens haar voorbereidende bezoek was ze duidelijk en eerlijk in het te verwachten resultaat, zonder opsmuk, er voor wakend dat er geen te hoge verwachting zou ontstaan over de uitspraak.

Liselotte

Topadvocaat is snel en duidelijk in communicatie en vragen, voorbereiding en informatie wordt goed gegeven

Marco

Na meerdere advocaten bij kikkert advocaten terecht gekomen Hadden we meteen de eerste keer moeten doen Dus wie weet in de toekomst is er voor ons maar 1 advocaat

Ric

Recent in een erfeniskwestie twee keer een advocaat van TopAdvocaat ingezet. Goede dossierkennis, vakkennis en informatieverwerking. Advocaat was goed voorbereid naar een zitting en daar duidelijk inhoudelijk mijn standpunt door de advocaat weergegeven. Geen open eindjes.

Paul

Met de aankoop van een appartement met huurder voor bepaalde tijd hulp gevraagd om huurder eruit te krijgen.Deze wilde er op de afgesproken datum niet uit. Alles was mijn inziens goed afgedekt.Echter een huurder geniet veel bescherming.Zo ook mijn huurder.Ook nog eens complex i.v.m. het onder bewind staan.Maakt het extra lastig.Door goed huiswerk, communicatie, en pleidooi, heeft het recht toch gezegevierd.

Khajik

Top advocaten. Allemaal top!

Sietse

Ondanks dat wij niet in het gelijk gesteld toch zeer goede begeleiding