particulier

Wanneer u het woord advocaat hoort, waaraan denkt u dan? Waarschijnlijk aan de oudere grijze man in een zwarte toga die een saai verhaal ophangt. Misschien denkt u aan een bekend tv-gezicht, vaak een man, uit de advocatuur. En u denkt aan bekende rechtszaken die het nieuws haalden. Vaak heeft dit niets met alledaagse praktijkgevallen te maken.

Zaken waarmee de ‘gewone burger’ en consument te maken krijgen zijn meestal niet spectaculair, maar deze kunnen wel een grote impact hebben. Vaak zijn het geschillen rond koop en verkoop, huur, echtscheiding of burenruzie die niet onderling opgelost worden. Dan moet soms de rechter eraan te pas komen, hoe vervelend dit ook is. Dan heeft u iemand nodig die juridisch is gespecialiseerd. Een TopAdvocaat.

Echtscheiding

Als u wilt scheiden moet u veel zaken regelen. Denk bijvoorbeeld aan een ouderschapsplan, boedelverdeling, de overname of verkoop van de echtelijke woning, partneralimentatie en/of kinderalimentatie, enzovoort. Staat u nog op goede voet met uw echtgenoot dan kunt u scheiden op gezamenlijk verzoek en worden de afspraken vastgesteld in een overeenkomst. Voor onze tarieven verwijzen wij u naar onze vaste pakketprijzen  of kunnen wij een aanvraag doen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Komt u er samen met uw echtgenoot niet uit, dan moet een echtscheidingsverzoek op eenzijdig verzoek worden ingediend bij de rechtbank. In het gratis eerste kennismakingsgesprek met een van onze advocaten informeren wij u over het verloop van een echtscheidingsprocedure op eenzijdig verzoek.

Alimentatie

Het berekenen van partneralimentatie of kinderalimentatie is niet eenvoudig. Zo moet rekening worden gehouden met de behoefte van de kinderen, de draagkracht van de ouders en de zorgkorting. Wij kunnen voor u een uitgebreide alimentatieberekening maken. Voor onze tarieven verwijzen wij u naar onze vaste pakketprijzen, of kunnen wij een aanvraag doen voor gesubsidieerde rechtsbijstand.

Bezwaar en beroep (bestuursrecht)

Heeft u een beslissing van de overheid ontvangen waarmee u het niet eens bent, dan moet bezwaar worden ingediend of beroep worden ingesteld bij de rechtbank, Centrale Raad van Beroep of de Raad van State. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het bestuursrecht en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Waarom TopAdvocaat.nl

1

Ervaren en deskundig

Bij TopAdvocaat kunt u rekenen op de beste advocaat voor uw juridische probleem. De advocaat is gespecialiseerd en heeft ruime ervaring.

2

Nuchter en toegankelijk

Onze medewerkers beschikken over de Twentse nuchterheid. Daarbij onderscheiden wij ons, door ons werk samen met de cliënt te doen. Samen bereiken we het maximale resultaat.

3

Oprecht en eerlijk

TopAdvocaat hanteert een open communicatie. Verwachten wij, dat uw conflict niet succesvol wordt opgelost dan zeggen wij dat eerlijk. Wij hebben korte lijnen, zijn goed bereikbaar en vinden het belangrijk, dat u vertrouwen in ons heeft. Wij reageren zo snel mogelijk op uw vragen.