MKB

Ook ondernemers moeten wel eens een advocaat inschakelen. Heeft u met een werknemer een arbeidsconflict, een geschil met een (ver)huurder of een probleem met uw klant of leverancier over geleverde producten?  Dan is de hulp van een advocaat soms noodzakelijk. Ook zijn betalingsgeschillen een veel voorkomende reden om hulp te vragen aan een advocaat om betaling af te dwingen via de rechter.

Bij het opstellen van zakelijke overeenkomsten is de hulp van een advocaat nodig, juist om problemen later te voorkomen. Ook buiten een rechtsgang kunnen conflicten worden opgelost. Daarmee bespaart u op juridische en gerechtelijke kosten. Als ondernemer en werkgever concentreert u zich het liefst op uw kerntaken en dat is ondernemen. Daarom is het uitbesteden van juridische kwesties verstandig.

Onze advocaten hechten veel waarde aan uw input. Een goede samenwerking is dan ook onze prioriteit. TopAdvocaat neemt uw juridische zaken uit handen, zodat u kunt doen wat u het beste doet: ondernemen.

Voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u altijd contact opnemen voor een kosteloos kennismakingsgesprek met één van onze advocaten.

Arbeidsrecht

Zowel werkgevers als werknemers hebben te maken met arbeidsrecht. Wij staan zowel werkgevers als werknemers bij. Denk hierbij aan het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het beëindigen van een arbeidsovereenkomst via het UWV of de kantonrechter, adviseren bij ontslag op staande voet of met wederzijds goedvinden, of het bemiddelen, opstellen en adviseren ten aanzien van een vaststellingsovereenkomst. Voor onze tarieven verwijzen wij u naar onze vaste pakketprijzen.

Waarom TopAdvocaat.nl

1

Ervaren en deskundig

Bij TopAdvocaat kunt u rekenen op de beste advocaat voor uw juridische probleem. Elke advocaat heeft zijn eigen deskundigheid en daarin hebben zij ruime ervaring.

2

Nuchter en toegankelijk

Onze medewerkers beschikken over de Twentse nuchterheid. Daarbij onderscheiden wij ons, door ons werk samen met de cliënt te doen. Samen bereiken we het maximale resultaat.

3

Oprecht en eerlijk

TopAdvocaat hanteert een open communicatie. Verwachten wij, dat uw conflict niet succesvol wordt opgelost dan zeggen wij dat eerlijk. Wij hebben korte lijnen, zijn goed bereikbaar en vinden het belangrijk, dat u vertrouwen in ons heeft. Wij reageren zo snel mogelijk op uw vragen.