MKB

Ook ondernemers moeten wel eens een advocaat inschakelen. Heeft u met een werknemer een arbeidsconflict, een geschil met een (ver)huurder of een probleem met uw klant of leverancier over geleverde producten?  Dan is de hulp van een advocaat soms noodzakelijk. Ook zijn betalingsgeschillen een veel voorkomende reden om hulp te vragen aan een advocaat om betaling af te dwingen via de rechter.

Onze advocaten hechten veel waarde aan uw input. Een goede samenwerking is dan ook onze prioriteit. TopAdvocaat neemt uw juridische zaken uit handen, zodat u kunt doen wat u het beste doet: ondernemen.

Als ondernemer wilt u graag weten waar u aan toe bent. Maar juridische problemen kunnen zomaar ineens ontstaan en dan zit u niet te wachten op hoge advocaatkosten natuurlijk.

Met een MKB-abonnement heeft u bij ons de beschikking over uw eigen huisadvocaat bij wie u terecht kunt met verschillende juridische vragen. Deze advocaat kent dan uw bedrijf en wordt op die manier een verlengstuk van uw bedrijf.

Vragen van ondernemers zien vaak op het arbeidsrecht en het contractenrecht, maar ook met vragen op andere rechtsgebieden kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij ook specialistische kennis in huis op het gebied van aansprakelijkheidsrecht, personen- en familierecht en huurrecht.

Een abonnement kan worden afgesloten voor ondernemingen tot 50 werknemers en wordt afgesloten voor een periode van 12 maanden. Voordat het abonnement afloopt, krijgt u van ons bericht en kunt u desgewenst het abonnement verlengen.

Wat krijgt u onder andere bij een MKB-abonnement?

 • Een gratis kennismakingsgesprek met één van onze advocaten zodat wij elkaar leren kennen en weten wat er in uw onderneming speelt. Dit kan bij u op het bedrijf, maar uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor
 • Eerstelijns telefonisch contact met onze advocaten voor juridisch advies, met een vaste advocaat als aanspreekpunt
 • Screening van uw (arbeids)contracten en brieven, algemene voorwaarden of andere documenten
 • Versturen van een eerste en eventueel tweede sommatiebrief
 • 15% korting op het uurtarief indien het toch tot een procedure komtAbonnementen:
  Eerstelijns juridisch werk van uw eigen huisadvocaat
  * 4 uur per jaar € 700,00 ex btw per jaar, dus € 58,- per maand
  * 8 uur per jaar € 1.250,00 ex btw per jaar, dus € 104,- per maand
  * 12 uur per jaar € 1.900 ex btw per jaar, dus € 175,- per maand

 

Arbeidsrecht

Zowel werkgevers als werknemers hebben te maken met arbeidsrecht. Wij staan zowel werkgevers als werknemers bij. Denk hierbij aan het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het beëindigen van een arbeidsovereenkomst via het UWV of de kantonrechter, adviseren bij ontslag op staande voet of met wederzijds goedvinden, of het bemiddelen, opstellen en adviseren ten aanzien van een vaststellingsovereenkomst. Voor onze tarieven verwijzen wij u naar onze vaste pakketprijzen.

Waarom TopAdvocaat.nl

1

Ervaren en deskundig

Bij TopAdvocaat kunt u rekenen op de beste advocaat voor uw juridische probleem. Elke advocaat heeft zijn eigen deskundigheid en daarin hebben zij ruime ervaring.

2

Nuchter en toegankelijk

Onze medewerkers beschikken over de Twentse nuchterheid. Daarbij onderscheiden wij ons, door ons werk samen met de cliënt te doen. Samen bereiken we het maximale resultaat.

3

Oprecht en eerlijk

TopAdvocaat hanteert een open communicatie. Verwachten wij, dat uw conflict niet succesvol wordt opgelost dan zeggen wij dat eerlijk. Wij hebben korte lijnen, zijn goed bereikbaar en vinden het belangrijk, dat u vertrouwen in ons heeft. Wij reageren zo snel mogelijk op uw vragen.