Zakelijk

Ondernemers moeten soms een advocaat inschakelen. Heeft u met een werknemer een arbeidsconflict, dan zal de rechter het laatste woord hebben als u er samen niet uitkomt. Heeft u als ondernemer een geschil met een klant of leverancier waar u samen niet uit komt, dan is de hulp van een jurist soms noodzakelijk. Ook zijn betalingsgeschillen een veel voorkomende reden om hulp te vragen aan een jurist of advocaat om betaling af te dwingen via de rechter.

Bij het opstellen van zakelijke overeenkomsten is de hulp van een jurist soms nodig, juist om problemen later te voorkomen. Ook buiten een rechtsgang kunnen conflicten worden opgelost. Daarmee bespaart u op juridische en gerechtelijke kosten. Als ondernemer en werkgever concentreert u zich het liefst op uw kerntaken en daarom is het uitbesteden van juridische kwesties verstandig. Ook voor bijvoorbeeld incassozaken kiest u voor samenwerking met TopAdvocaat.

Arbeidsrecht

Zowel werkgevers als werknemers hebben te maken met arbeidsrecht. Wij staan zowel werkgevers als werknemers bij. Denk hierbij aan het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het beëindigen van een arbeidsovereenkomst via het UWV of de kantonrechter, adviseren bij ontslag op staande voet of met wederzijds goedvinden, of het bemiddelen, opstellen en adviseren ten aanzien van een vaststellingsovereenkomst. Voor onze tarieven verwijzen wij u naar onze vaste pakketprijzen.

Waarom TopAdvocaat.nl

1

Ervaren en deskundig

Bij TopAdvocaat kunt u rekenen op de beste advocaat voor uw juridische probleem. Elke advocaat heeft zijn eigen deskundigheid en daarin hebben zij ruime ervaring.

2

Nuchter en toegankelijk

Onze medewerkers beschikken over de Twentse nuchterheid. Daarbij onderscheiden wij ons, door ons werk samen met de cliënt te doen. Samen bereiken we het maximale resultaat.

3

Oprecht en eerlijk

TopAdvocaat hanteert een open communicatie. Verwachten wij, dat uw conflict niet succesvol wordt opgelost dan zeggen wij dat eerlijk. Wij hebben korte lijnen, zijn goed bereikbaar en vinden het belangrijk, dat u vertrouwen in ons heeft. Wij reageren zo snel mogelijk op uw vragen.