Mediation

Wij bemiddelen ook bij (zakelijke) conflicten.

Het is tegenwoordig heel gebruikelijk in  conflicten juist voor mediation te kiezen. Een gang naar de rechter kost vaak meer tijd dan in een zakelijk conflict gewenst is. Maar om wat voor soort conflict het ook gaat, zolang er van beide kanten bereidheid bestaat om over een oplossing te onderhandelen, heeft mediation kans van slagen.

Naast advocaat is mr. Marjon Kikkert ook mediator bij
https://topmediationtwente.nl/

Bij mediation lossen partijen hun conflict zelf op via de bemiddeling van een onafhankelijke derde, de mediator. Ook als je al een procedure bent gestart bij de Rechtbank, kun je nog kiezen voor mediation. De gerechtelijke procedure wordt stilgelegd als jij voor mediation kiest.

Steeds vaker wordt mediation toegepast, op basis van vrijwilligheid. Het heeft ook flink wat voordelen boven een rechtszaak, want als het lukt is het meestal sneller en goedkoper. Bovendien zijn na afloop beide partijen het dan altijd eens met de beslissing: ze hebben die immers zelf genomen. Ook blijkt dat de verstandhouding tussen de conflictpartijen na mediation vaak beter is dan na een rechterlijke uitspraak. Zodra jij, de andere partij of de mediator aangeeft de mediation te willen stoppen of als je er toch niet samen uitkomt, zorgt de advocaat dat jouw zaak weer terechtkomt bij de behandelend rechter. Hij zet dan de gerechtelijke procedure voort.

 

 

Waarom TopAdvocaat.nl

1

Ervaren en deskundig

Bij TopAdvocaat kunt u rekenen op de beste advocaat voor uw juridische probleem. Elke advocaat heeft zijn eigen deskundigheid en daarin hebben zij ruime ervaring.

2

Nuchter en toegankelijk

Onze medewerkers beschikken over de Twentse nuchterheid. Daarbij onderscheiden wij ons, door ons werk samen met de cliënt te doen. Samen bereiken we het maximale resultaat.

3

Oprecht en eerlijk

TopAdvocaat hanteert een open communicatie. Verwachten wij, dat uw conflict niet succesvol wordt opgelost dan zeggen wij dat eerlijk. Wij hebben korte lijnen, zijn goed bereikbaar en vinden het belangrijk, dat u vertrouwen in ons heeft. Wij reageren zo snel mogelijk op uw vragen.